Hatékony, minőségi, releváns linképítés PR cikk http://www.linkepites.org/

A linképítésről

Csak úgy lehet sikeres weboldala az interneten, ha beállításai megfelelnek a keresők elvárásainak és megfelelő minőségű, mennyiségű releváns link mutat közvetlen weboldalára. Cégünk már 7 éve van jelen sikeresen, az online marketing területén. Olyan linképítési, népszerűsítési megoldásokat kínálunk, amivel weboldala biztosan előrébb kerül a kereső találati listáján!

Vajon elég néhány link a weboldalra?

A linképítés önmagában nem elég, nem lehet első, ha weboldal nem jól működik. Ha jól működik és első helyen van, de rossz konverziót ér el, a kialakítás, design stb...miatt, az olyan mintha az utolsó helyen lenne a keresőben. Tehát úgy kell kialakítanunk az oldalt, hogy az ne csak a keresőkben legyen első, hanem a látogatókat is maximális kiszolgálja!

Hogy lehet még hatékonyabba linképítés?

A linképítés hatékonysága a folyamatosságos is múlik, érdemes havonta tovább linképíteni a weboldalt.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk még?

A következő szolgáltatások kínáljuk még az online marketing területéről:

Legutóbbi, nagyon sikeres népszerűsítési ajánlatunk a "Videó készítés, PR cikk és közösségi megosztás" Ezzel a csomaggal nagyon hatásos, látványos eredményt érhet el weboldalával, rövid idő alatt. Saját weboldalainkat is hasonló technikával linképítjük. Minden hónapban megpróbálunk még jobb, hatékonyabb megoldásokat kínálni, érdemes figyelemmel kísérni a híreket, vagy iratkozzon fel Facebook, Google+ vagy Twitter oldalunkra és mindig megkapja a friss híreket.

Néhány kérdés és válasz rá

Megtekinthetek néhány referenciát?

Természetesen, következő linken megtekintheti a nyilvános referenciáinkat: http://www.keresooptimalizalas.org/keresooptimalizalas-referenciak.html Ezek az oldalak csak töredéke a valódi referenciáinknak, mert ügyfeleink nagy része nem egyezik bele, hogy referenciaként felhasználjuk weboldalukat. Ezt megértjük és tiszteletben tartjuk.

Szoftverrel építik a linkeket?

Nem! Csak és kizárólag manuálisan, kézzel végezzük a népszerűsítéseket.

Követik a a hatékonyságot?

Igen, adjon hozzá a a Google analytics programhoz minket és együtt elemezzük a weboldalát.

Adnak valamilyen garanciát?

Szerződésben garantáljuk a minimális javulást.

Hogyan rendelhetek meg? Kérdésem lenne még...

Vegye fel a kapcsolatot velünk és szívesen válaszolunk kérdéseire. Megrendelés esetén elkészítjük a szerződést és e-mailben átküldjük Önnek.

Minőségi, kézi, releváns linképítés szolgáltatások, Pontkom Stúdió Kft.

Szerző: xhuhu  2012.07.06. 13:53 komment

Címkék: hatékony linképítés releváns linképítés kézi linképítés

süti beállítások módosítása